Tuesday, February 15, 2011

SHAWL TERKINI DENGAN HARGA YANG BERPATUTAN

Melodic Memory berblog semula dengan entri-entri terkini bagi yang meminati shawl-shawl dan tudung-tudung yang terkini. Dijamin harga berpatutan.. Hubungi saya di talian 017-5770124 atau berkunjung ke Facebook saya 'Hunny Bunny BlueDreamz'...

Wednesday, February 10, 2010

22 Ladies Teknik Arau 1998/1999

Semalam, kat umah mak, buka almari baju nk mencari baju kurung yg tertinggal, sekali terjumpa baju nih.. Coretan 22 ladies of teknik arau... civil : yati, tini,suzie, pe'jah, mushi, fazillah,wan,as,suraya,fiza,jimmy,linda, suzana. mechanical: eida,eita,zaharah,syikin. Electrical: yatt,ilham,arni,che eda,zura.
Hari terakhir di teknik arau, di autograf kan di belakang baju netball zon utara... hanya tinggal kenangan...

Friday, February 5, 2010

Jalan-jalan cari makan...

Semalam, lepas amik naufal kami mulakan pencarian mencari menu untuk makan malam. Cadangannya, tempat biasala.. Ahmediah Pokok Ceri, Changlun.. Dr Simpang empat ke Changlun hampir sejam juga la perjalanan, meredah hutan belantara, gunung ganang, hutan belukar sampai ada yg tertido la.
Dlm kul 9 lebih kurang sampai la ke destinasi yg dituju, sorang dah tido, yg sorg lg dah xsabar-sabar nk mkn. Mentang2 la feberet dia. (Si Naufal ni penggemar nasi kandar, maybe sbb time ngandung dia dulu kerap mkn nasi kandar kot). Dlm duk berkira-kira nk biar si kecik ni tido sorg terjaga plak dia. So, turun dari keta pegi cari meja le.

Menu mlm ni... nasi briani 3, ayam madu, gulai sotong dan gulai telur ikan.. Milo ais 2, orange juice 1. Amacam? Agak2 brape RM ye??

Naufal dgn milo ais gelas besarnye...


Hazzim layan stim mamun lagi ni, nasi pun xnak makan, makan muffin je sebijik..

Wah..wah.wah.. tersandar kekenyangan.. Bersusun pinggan nih..

opps.. jwpn tuk soklan td: RM22.00






Thursday, February 4, 2010

Lepaskan...

Melepaskan sesuatu untuk sesuatu..

Jika tidak mampu mengendong dan menjinjing, lepaskan yg dijinjing dan peluklah yg dikendong seeratnya kerana yg dikendong biasanya lebih berat dari yg dijinjing...
Lepaskan genggaman perlahan-lahan supaya yg dijinjing tidak terus terhempas, letak sebaiknya dengan satu harapan...

Wednesday, February 3, 2010

Tukar Kerja Lagi...

Before :Site office Uitm Project.. inside photo : Leh, Csepol & Wana(huhu..kantoi main game)
Now:
My new table at new place..
Office Electrified Double Track Project